Programma en Agenda

Dag 1 (27 mei 2018)

Zondag 27 mei is de dag waarop we  naar Barcelona reizen. De reis wordt begeleid door TallKing Results. Na aankomst in het hotel leren we elkaar in een ontspannen sfeer beter kennen. 

Dag 2 (28 mei 2018)

Het programma van maandag 28 mei staat volledig in het teken van de Himss Europa in Sitges. Het programma omvat oa. tracks verzorgd door het ministerie van VWS. 

Dag 3 (29 mei 2018)

In de ochtend bezoeken we opnieuw de Himss. Na een lunch in Sitges keren we terug naar Barcelona waar we het ArchiZorg programma starten . 

Dag 4 (30 mei 2018)

Op woensdag 30 mei staan veranderende demografie, planologie en ontwikkelingen op het gebied van gebruik van data die zorg en leven ondersteunen, centraal. In interactieve sessies ontwikkelen we gezamenlijk  een visie op de middellange en lange termijn die we later omzetten in concrete doelen en resultaten. In de middag bezoeken we een  project van de toonaangevende Smart City Barcelona. 

Dag 5 (31 mei 2018)

Het ochtendprogramma bestaat uit 2 interactieve sessies. In de eerste sessie zien we praktische toepassingen van techniek die Agile Ageing en levensloopbestendig wonen ondersteunen. Hierna bespreken we in een forumdiscussie de ervaringen van deze reis en stellen we doelen voor het vervolg van de Denktank. In de middag is er gelegenheid op eigen gelegenheid het stadscentrum te bezoeken.